Mollie koppeling

Mollie regelt de betalingen

De jortt.shop gebruikt Mollie voor de betalingen. Dit geeft je de vrijheid je klanten alle bekende betaalmethoden aan te bieden. Je weet zeker dat je het geld ontvangt, de kosten zijn laag en de boekhouding wordt geautomatiseerd.

Je hebt een Mollie account nodig om betalingen via iDeal en andere betaalmethoden te ontvangen. Zonder Mollie account werkt je jortt.shop wel, maar kun je alleen kiezen voor ‘Betalen per bankoverschrijving’

Je hebt al een Mollie account:

Heb je al een Mollie account? Log dan in bij Mollie. De jortt.shop zal de koppeling maken met deze webshop:

1. Ga naar Instellingen in jouw jortt.shop rechtsbovenin.
  2. Scroll hier wat naar beneden naar de knop Mollie rekening. Klik op Mollie verbinden.
  3. Selecteer het websiteprofiel die je wilt gebruiken voor de jortt.shop.
  4. De betaalmethoden van het websiteprofiel worden weergegeven. Heb je deze aangepast bij Mollie? Klik dan op de knop Ververs.

Je hebt nog geen Mollie account:

Maak je Mollie account aan via jortt.shop. Je gaat dan door een versneld acceptatieproces heen bij Mollie.

1. Ga naar de instelling in jouw jortt.shop rechtsbovenin.
  2. Scroll hier wat naar beneden naar de knop Mollie rekening. Klik op Mollie verbinden.
  3. Jortt opent een Mollie scherm. Je kunt je Mollie account dus via de jortt.shop aanvragen. Volg de instructies van Mollie.
  4. Het is belangrijk dan je een Websiteprofiel aanmaakt in Mollie.
  5. Selecteer de betaalmethoden die jij wil toestaan.
  6. Personaliseer eventueel de checkout. Hier kun je een eigen logo toevoegen.
  7. Selecteer het websiteprofiel dat je net hebt aangemaakt.