Klanten

Met jortt.shop kun je op eenvoudige wijze klantenbeheer binnen jouw webshop uitvoeren. Klanten kunnen, indien gewenst, een account aanmaken waarmee ze de status van hun bestellingen en eventuele retouren kunnen volgen. Dit zorgt niet alleen voor een verbeterde klantervaring, maar verhoogt ook de efficiency en transparantie van jouw webshop.

Met jortt.shop worden klanten direct aangemaakt in jou boekhoudprogramma Jortt. Hierdoor is jouw boekhouding altijd up-to-date en beschik je over een compleet klantenbestand. Hierdoor kun je nog beter inspelen op de behoeften en verwachtingen van jouw klanten.

Maak het jouw klanten nog makkelijker en verbeter hun klantervaring door klantenbeheer binnen jouw webshop. Probeer jortt.shop vandaag nog uit en ontdek hoe eenvoudig het is om jouw klanten te beheren en te volgen in jouw webshop en boekhouding.

Overzicht klanten

Klik op Klanten links in het hoofdmenu. Nu zie je een overzicht van alle klanten. Hier zie je ook de klanten die producten geretourneerd hebben, hun bestelling niet hebben afgemaakt of de bestelling hebben geannuleerd. Al het geretourneerde vind je terug bij Retouren.

image

Bestellingen klanten

Hier zie je precies welke bestellingen een specifieke klant heeft gedaan.

1. Klik op Klanten links in het hoofdmenu.
  2. Klik nu op de naam van de klant waar jij meer informatie over wil.
  3. Nu zie je een overzicht van alle bestellingen van deze klant.
  4. Je kunt op een Factuurnummer klikken.
  5. Je wordt verwezen naar de pagina met bestellingen. Hier zie je alle informatie van deze klant en de betreffende bestellingen.

Klanten accounts

Jouw klanten kunnen een account aanmaken. Dit doen zij op de homepagina onder login. Wanneer jouw klant een account heeft, zie je dit terug bij Klanten. Klik op een betreffende klant en je ziet een vinkje staan bij Klant Account.

Gegevens klanten

Je kunt jouw klanten bellen of een mail sturen door middel van Klanten aan de linkerkant in het hoofdmenu.

1. Klik op de betreffende klantnaam. Er opent zich nu een nieuw tabblad.
  2. In dit nieuwe tabblad kun je op e-mailadres klikken. Er verschijnt een koppeling met jouw e-mailprogramma. Je kunt ook op het telefoonnummer van jouw klant klikken. Er verschijnt dan een koppeling voor Facetime.