Importeer artikelen in de jortt.shop

Heb je al een bestaande webshop? Dan kun je snel en eenvoudig overstappen naar jortt.shop of jortt.shop gebruiken als extra verkoopkanaal.

Importeren van je webshop in jortt.shop

1. Download de import CSV.
  2. Ga naar ‘Producten’ en klik op ‘Importeer producten’. Hier kun je de import CSV downloaden.
  3. Kopieer de kolommen uit de export van je bestaande webshop en plak deze in de juiste kolommen van de import CSV.
  4. Sla het bestand op als CSV.
  5. Importeer het bestand in jortt.shop.

Ontbrekende velden worden waar mogelijk door de Shopbot aangevuld. Het verwerken van het importbestand kan enige tijd duren.