Boekhoudkoppeling

Facturen en administratie

De jortt.shop gebruikt boekhoudprogramma Jortt voor het maken en versturen van de facturen. Ook de betalingen worden via boekhoudprogramma Jortt geregistreerd. Verder kun je boekhoudprogramma Jortt gebruiken voor je hele boekhouding.

Je hebt een account bij Jortt nodig voor het maken van de facturen. Zonder een Jortt administratie werkt je jortt.shop niet.

Je hebt al een Jortt administratie:

1. Ga naar de Instellingen in jouw jortt.shop rechts bovenin.
  2. Scroll hier wat naar beneden naar de knop Jortt. Klik op Jortt verbinden.
  3. Selecteer de administratie die je wilt gebruiken voor de jortt.shop.
  4. Bevestig je keuze.

Je hebt nog geen Jortt administratie:

Ga naar boekhoudprogramma Jortt en klik rechtsbovenin op Probeer Gratis. Volg de instructies van Jortt.