Kortingscodes

Met Jortt.shop’s uitgebreide kortingscode functies kun je jouw webshop nog aantrekkelijker maken voor jouw klanten. Onze platform biedt drie soorten kortingscodes, zodat je klanten een extra reden hebben om bij jou te kopen.

Met persoonlijke kortingscodes kun je jouw trouwe klanten belonen door hen een exclusieve korting aan te bieden. Dit is een geweldige manier om hen te laten weten dat je waardeert dat ze bij je blijven shoppen.

Gift kortingscodes zijn perfect om weg te geven aan vrienden en familie of om te gebruiken als marketingtool. Dit is een effectieve manier om nieuwe klanten aan te trekken en hen te verleiden om bij jou te shoppen.

Evenement kortingscodes zijn handig om specifieke evenementen of feestdagen te vieren. Dit is een geweldige manier om jouw webshop aan te bieden en te laten zien dat je meedenkt met jouw klanten.

Met Jortt.shop’s kortingscode functies kun je jouw webshop nog aantrekkelijker maken voor jouw klanten en hen een extra reden geven om bij jou te shoppen. Probeer het vandaag nog uit en ontdek hoe gemakkelijk het is om kortingscodes toe te voegen aan jouw webshop.

Kortingscode aanmaken

Maak een nieuwe kortingscode aan en laat jouw klanten profiteren van een korting.

1. Klik op Kortingscodes links in het hoofdmenu.
  2. Klik op Kortingscode aanmaken.
  3. Selecteer de code die je wil aanmaken.
  4. Vul de gegevens in waar om gevraagd wordt.
  5. Klik op Bewaar.

Bij producten kun jij selecteren of een product wel of niet met een kortingscode gekocht mag worden. Hier selecteer je per product of dit wel of niet is toegestaan.

image

Aanmaken Persoonlijke kortingscode

De persoonlijke kortingscode is eenmalig te gebruiken. Perfect te gebruiken bijvoorbeeld na een klacht of bij een nieuwe klant.

1. Klik op Kortingscodes links in het hoofdmenu.
  2. Klik op Kortingscode aanmaken.
  3. Selecteer Persoonlijk.
  4. Code Kies voor een code die jortt.shop voor jou genereert of type hier een eigen code.
  5. Kortingsbedrag Je kunt hier kiezen voor een korting in % of een vast bedrag korting. Selecteer wat jij wil gebruiken.
  6. Vul in wat het percentage of het bedrag van de korting is.
  7. Opmerkingen Hier kun je extra informatie kwijt.
  8. Klik op Bewaar.

Aanmaken Gift kortingscode

Bij het gebruik van deze code krijgen jouw klanten bijvoorbeeld een sample cadeau. Het product en de verzending zijn voor jouw klant kosteloos.

1. Klik op Kortingscodes links in het hoofdmenu.
  2. Klik op Kortingscode aanmaken.
  3. Selecteer Gift.
  4. Code Kies voor een code die jortt.shop voor jou genereert of type hier een eigen code.
  5. Opmerkingen Hier kun je extra informatie kwijt.
  6. Klik op Bewaar.

Bij het gebruik van deze kortingscode krijgt jouw klant het product en de verzending hiervan gratis. Alle bijbehorende kosten komen dus voor jouw rekening.

Aanmaken Evenement kortingscode

Een grote kortingsactie voor jouw klanten. Iedereen die deze code hoort/krijgt kan deze code gebruiken. De code is geldig voor de periode die jij aangeeft.

1. Klik op Kortingscodes links in het hoofdmenu.
  2. Klik op Kortingscode aanmaken.
  3. Selecteer Evenement.
  4. Code Kies voor een code die jortt.shop voor jou genereert of type hier een eigen code.
  5. Kortingsbedrag Je kunt hier kiezen voor een korting in % of een vast bedrag korting. Selecteer wat jij wil gebruiken.
  6. Vul in wat het percentage of het bedrag van de korting is.
  7. Geldig van / tot Hier geef je aan in welke periode jouw klanten gebruik kunnen maken van deze kortingscode.
  8. Opmerkingen Hier kun je extra informatie kwijt.
  9. Klik op Bewaar.

De data kun je achteraf niet meer wijzigen! Zorg ervoor dat je dit juist invult.

Kortingscode delen

De code die jij hebt aangemaakt kun je delen met jouw klanten. Dit kun je doen door middel van bijvoorbeeld een facebookpagina. Ook kun je een link naar jouw webshop gebruiken of de code vermelden in een mail.

Let erop dat je de code precies zo weergeeft als je in jouw shop hebt ingevoerd.

Kortingscode wijzigen

Een kortingscode kun je niet wijzigen. Wel kun je de omschrijving bewerken. Om deze reden is het dan ook belangrijk dat je een einddatum invult bij de kortingscode voor een evenement. Wanneer je dit niet doet, kunnen jouw klanten deze kortingscode onbeperkt gebruiken.