Varianten in de jortt.shop

Eigen Varianten en Opties Toevoegen

Gebruik je andere varianten of opties dan die standaard in Jortt beschikbaar zijn? Dan kun je eenvoudig je eigen varianten aanmaken. Dit kan van pas komen bij specifieke wensen zoals verschillende materialen, korrelgroottes van schuurpapier, of diverse maten van handschoenen en bh’s.

Hoe voeg je een nieuwe variatie toe?

1. Ga naar Producten in je Jortt Shop dashboard.
  2. Selecteer de optie Kies maximaal drie varianten en klik op het + teken.
  3. Klik op Nieuwe variant en voer de beschrijving in zowel Nederlands als Engels in.
  4. Maak je varianten aan. Je kunt de volgorde zelf bepalen of ze alfabetisch laten sorteren.
  5. Eenmaal aangemaakt, kun je deze varianten voor al je producten selecteren.

Let op: Je kunt maximaal drie varianten combineren per product.

image

Tips voor het gebruiken van varianten

• Zorg ervoor dat de variantbeschrijvingen duidelijk en onderscheidend zijn.
  • Test hoe de varianten weergegeven worden in je webshop om te zorgen dat deze correct en naar wens zijn.
  • Gebruik de optie om varianten te sorteren om de beste winkelervaring voor je klanten te creëren.